Behang- en schilderservice

Ontdek het gemak van 40+ jaar ervaring

Maak een afspraak

Geen tijd om zelf
te behangen en/of schilderen?

Fysiek niet in staat? Betreft het een complexe klus, zoals een trappenhuis? Of heb je simpelweg twee linkerhanden (ondanks onze praktische uitleg in ‘Tips & Tricks’)? Laat die taken dan gerust aan ons over!

Behangen en schilderen vereisen niet alleen het gebruik van hoogwaardig gereedschap, maar ook kennis van diverse soorten behang en ondergronden. Het is vaak een tijdrovende en uitdagende taak, maar onze ervaren vakmensen kunnen deze klus efficiënt klaren.

Door het behang op de juiste manier te verwijderen, wordt niet alleen het papier losgemaakt, maar wordt ook voorkomen dat de onderliggende muur beschadigd raakt. Mochten er toch beschadigingen optreden, dan herstellen wij deze muren zorgvuldig. Daarna gaan we aan de slag met onze professionele schilderservice. Zo garanderen wij een uiterst strak eindresultaat!

Maak een afspraak
Niet-zelf-behangen-de-behanghal

Gun jezelf een échte professioneel

Al 30+ jaar verzorgen we behang- en schilderwerk voor onze klanten. En dat doen we nog altijd met veel plezier en passie! Onze diensten bieden hulp bij het aanbrengen van nieuw én verwijderen van oud behang en schilderwerk.

Toch liever zelf aan de slag met behangen en/of schilderen? Maak dan gebruik van onze verhuurservice!

Verhuurservice
Icon_Ruim-aanbod-RGB

Ruim aanbod

Dé grootste behangwinkel
van Nederland

Icon-De-Behangspecialist-RGB

Dé behangspecialist

Ruim 40 jaar ervaring
in het behangersvak

Icon-Hoge-service-RGB

Hoge service

7 dagen per week open
en bereikbaar voor advies

Onze tevreden klanten

Zoetermeerse Behanghal IconZoetermeerse Behanghal

Schinkelweg 69, Zoetermeer

4,4 182 reviews

  • Avatar Diny van Hal ★★★★★ 3 maanden geleden
    Hele fijne winkel waar je het behang echt even kunt zien en vergelijken. Heel veel soorten direct in de winkel en ontelbaar veel boeken waar je behang uit kunt bestellen. Goed advies van de verkoper en goede kwaliteit behang!
  • Avatar Carlo Sakkee ★★★★★ 3 maanden geleden
    Wij hebben de keuken, woonkamer en hal laten schilderen en behangen. Ziet er fantastisch uit. Fred is een geweldige behanger. Een absolute aanrader als je je huis wilt laten opknappen!
  • Avatar Valérie Baan ★★★★★ 2 maanden geleden
    Afgelopen zaterdag voor het eerst in de behanghal geweest voor behang voor de babykamer. Wat een ontzettend fijn bedrijf! Vriendelijk geholpen en een ruime keuze.