Arte Monsoon 2.0 Facet 26544A

 139,00

Beschrijving

De collectie Monsoon van het merk Arte, waaronder de Arte Monsoon 2.0 Facet 26544A is een ode aan de majestueuze schoonheid van tropische regenwouden. Binnen deze collectie springt het behang Facet direct in het oog met zijn verfijnde en intrigerende ontwerp. Tropische regenwouden hebben altijd al tot onze verbeelding gesproken. Misschien omdat ze zo zeldzaam zijn. Of gewoon omdat we het exotische zo fascinerend vinden. We zijn ontzettend geboeid door de ongelooflijke biodiversiteit die je er aantreft, maar ook door de overweldigende plantengroei. En laat dat nu net de grote bron van inspiratie zijn geweest bij deze collectie.

De Arte Monsoon 2.0 Facet 26544A is een perfecte samensmelting van natuurlijke schoonheid en kunstzinnig vakmanschap. De geometrische patronen en subtiele kleurwisselingen doen denken aan de complexe en toch harmonieuze structuren die je in de natuur vindt. Dit behang weerspiegelt de rijke texturen en weelderige vegetatie van tropische bossen, waardoor je het gevoel krijgt dat je een stukje van de jungle in je eigen huis haalt.

De designers van Arte hebben zich laten inspireren door de adembenemende flora en fauna van deze regenwouden. Ze hebben met oog voor detail en een diep respect voor de natuur een behang gecreëerd dat zowel elegant als rustgevend is. De Facet soort in de Monsoon collectie biedt een moderne interpretatie van natuurlijke elementen, waardoor het zowel in klassieke als in eigentijdse interieurs past.

Met Facet creëer je een unieke sfeer in elke ruimte. De subtiele glans en de rijke, diepe kleuren geven een luxe uitstraling die tegelijkertijd uitnodigend en warm is. De Arte Monsoon 2.0 Facet 26544A is behang dat verhalen vertelt, herinneringen oproept aan verre reizen en avonturen in de wildernis. Arte’s Monsoon collectie, en met name de Facet soort, biedt de mogelijkheid om de mystiek en pracht van tropische regenwouden in huis te halen. Het is meer dan behang; het is een ervaring, een reis naar exotische oorden zonder je huis te verlaten.

Attributen

Afmeting0.70 x 10.05 m
MerkArte
ThemaLuxury
BasiskleurGroen
Type behangPapierbehang
Lengte10.05 (m)
Breedte0.70 (m)
Patroonhoogte69 cm