AS Creation Dino Behang 39079-1

 42,50

Beschrijving

Het AS Creation Dino Behang 39079-1 brengt de magie van een prehistorische wereld tot leven in de kinderkamer, waar fantasie en avontuur hand in hand gaan. Dit vrolijke en kleurrijke behang transformeert elke kamer in een speeltuin vol vriendelijke dinosaurussen, waardoor kinderen zich kunnen onderdompelen in een wereld vol plezier en verbeelding.

Een stoere kinderkamer waar de muren zijn bedekt met opvallend dinosaurusbehang. Elke ochtend wordt je kleine ontdekkingsreiziger begroet door de vriendelijke gezichten van prehistorische reuzen, terwijl ze door een weelderig junglelandschap dwalen. Met levendige kleuren en gedetailleerde illustraties komt de kamer tot leven, terwijl je kind wordt meegenomen op een spannende reis door de tijd. Het dino behang voegt een speelse en avontuurlijke sfeer toe aan de kamer, perfect voor een kind dat droomt van avonturen in een vervlogen tijdperk.

Het vriendelijke karakter van de dinosaurussen op het behang is geruststellend voor jonge kinderen, waardoor ze zich comfortabel en veilig voelen in hun eigen ruimte. Deze schattige wezens zijn niet langer angstaanjagend, maar eerder speelse metgezellen die klaar staan om nieuwe avonturen te beleven.

Het Dino behang is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Gemaakt van hoogwaardige materialen, is het bestand tegen scheuren, vlekken en vervaging, waardoor het perfect is voor de drukte van een kinderkamer. Bovendien is het eenvoudig aan te brengen en te verwijderen, waardoor het een praktische keuze is voor ouders die graag regelmatig van interieur willen veranderen.

Of het nu gaat om het inrichten van een babykamer voor een pasgeborene of het transformeren van de kamer van een nieuwsgierige peuter, het AS Creation Dino Behang 39079-1 voegt een speelse en betoverende sfeer toe aan elke ruimte. Het nodigt kinderen uit om hun verbeelding te gebruiken, verhalen te verzinnen en nieuwe werelden te verkennen, terwijl ze omringd worden door hun favoriete prehistorische vrienden. Met Dino behang wordt de kinderkamer een plek van avontuur, verwondering en eindeloos plezier.

Attributen

MerkAS Creation
ThemaDinosaurs
BasiskleurBlauw, Grijs, Groen
Type behangVliesbehang
Lengte10.05 (m)
Breedte0.53 (m)
Patroonhoogte0.53 (m)
LijmadviesPerfax Roll-on