Raamdecoratie & gordijnen

30+ jaar ervaring

Neem contact op

Geen idee wat voor gordijnen je moet kiezen?

Ontdek onze ruime selectie van raamdecoratie en gordijnen die perfect passen bij jouw unieke stijl en interieur. Van tijdloze gordijnen tot moderne jaloezieën en elegante vouwgordijnen, wij bieden een scala aan opties die de sfeer en functionaliteit van elke ruimte verbeteren.

Maak gebruik van ons 30-jarig vakmanschap en deskundig advies. Samen vinden we dé perfecte raamdecoratie die naadloos aansluit op jouw wensen en behoeften.

Bekijk het aanbod
De-behanghal-helpt-gordijnen-raamdecoratie

GUN JEZELF EEN ÉCHTE PROFESSIONEEL

Al ruim 30 jaar verzorgen wij raamdecoratie en gordijnen voor onze gewaardeerde klanten. En dit doen we met veel passie! Onze professionele dienstverlening biedt niet alleen hulp bij het selecteren en installeren van nieuwe raamdecoratie, maar ook bij het vervangen van bestaande decoratie.

Icon_Ruim-aanbod-RGB

Ruim aanbod

Dé grootste behangwinkel
van Nederland

Icon-De-Behangspecialist-RGB

Dé behangspecialist

Ruim 40 jaar ervaring
in het behangersvak

Icon-Hoge-service-RGB

Hoge service

7 dagen per week open
en bereikbaar voor advies

Onze tevreden klanten

Zoetermeerse Behanghal IconZoetermeerse Behanghal

Schinkelweg 69, Zoetermeer

4,4 182 reviews

  • Avatar Diny van Hal ★★★★★ 3 maanden geleden
    Hele fijne winkel waar je het behang echt even kunt zien en vergelijken. Heel veel soorten direct in de winkel en ontelbaar veel boeken waar je behang uit kunt bestellen. Goed advies van de verkoper en goede kwaliteit behang!
  • Avatar Carlo Sakkee ★★★★★ 3 maanden geleden
    Wij hebben de keuken, woonkamer en hal laten schilderen en behangen. Ziet er fantastisch uit. Fred is een geweldige behanger. Een absolute aanrader als je je huis wilt laten opknappen!
  • Avatar Valérie Baan ★★★★★ 2 maanden geleden
    Afgelopen zaterdag voor het eerst in de behanghal geweest voor behang voor de babykamer. Wat een ontzettend fijn bedrijf! Vriendelijk geholpen en een ruime keuze.