Retourbeleid

Bij aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het producten door of namens de consument.

De consument draagt te allen tijde zelf de kosten voor de retourzending. Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht verzoeken we u van tevoren het retourformulier in te vullen en te mailen naar info@debehanghal.nl.

U kunt het pakket inclusief retourformulier retourneren naar onderstaand adres:

Zoetermeerse Behanghal
Schinkelweg 69
2712BA Zoetermeer

Een retour dient binnen 14 dagen na ontvangst door de consument weer door ons te zijn ontvangen.

Speciaal besteld behang & fotobehang kunnen niet worden geretourneerd. Twijfelt u aan de aantal rollen die u nodig heeft; neem alvorens u besteld contact met ons op om te weten of het betreffende behang nog retour gezonden kan worden.

Rollen dienen ongeopend te zijn en dus nog in de originele folie ingepakt te zijn. Indien de consument gebruikt maakt van zijn herroepingsrecht, zal hij het product inclusief alle toebehoren in de originele staat retourneren, conform bovenstaande instructies.

Fout in het behang? Stop direct met plakken! Bij behang mogen maximaal 3 banen behang zijn geplakt als hierin de fout geconstateerd had kunnen worden. Het aanbrengen van het behang houdt de aanvaarding van de goederen in.

Wij proberen altijd conform de eisen van onze leveranciers productiefouten zo snel mogelijk op te lossen. Wij vragen u dan altijd in eerste instantie foto’s naar ons te mailen met artikelnummer, batchnummer en de klacht daarbij vermeld. Zo kunnen wij de klacht intern beoordelen en met een passende oplossing komen. Bewaar altijd het behang waar de fout inzit. Deze dient u mee terug te sturen.

Terugbetaling

Volledige herroeping (consument stuurt alle producten terug)

Bij volledige herroeping ontvangt de consument het volledige orderbedrag binnen 14 dagen terug.

Gedeeltelijke herroeping (consument stuurt slechts een deel van de order terug)

Bij gedeeltelijke herroeping ontvangt de consument de waarde van de teruggestuurde producten excl. verzendkosten binnen 14 dagen terug.

logo-wit@2x

Schinkelweg 69a
2712 BA ZOETERMEER

Tel. 079 – 316 51 96

E-mail info@debehanghal.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 12:30 - 15:00