Over De Behanghal

Waar het 40 jaar geleden begon

Contact

Vader en zoon

De Behanghal bestaat ruim veertig jaar en wordt sinds oktober 2019 gerund door Stefan de Wit en zijn vader Peter. Samen hebben ze een jarenlange ervaring op het gebied van interieur. “Bij ons kun je voor meer terecht dan alleen behang”, vertelt Stefan. “Schilderen en raamdecoratie bijvoorbeeld. Maar behang is wel waar we in uitblinken.”

“Genoeg behang
huis om 20 x de
wereld rond
te gaan.”

Quote-icons-over-ons

Onze winkel

Onze winkel oogt misschien bescheiden van buiten, maar beschikt over een uitgebreide collectie van meer dan 3000 behangsoorten van diverse merken. Ze zijn direct beschikbaar, zodat je jouw favoriete behang meteen kunt meenemen.

Heb je toch geen geschikt behang kunnen vinden? Geen zorgen! We hebben ook een ruime selectie behangboeken van verschillende merken waaruit je kunt kiezen. Behang uit deze boeken is binnen 2/3 werkdagen beschikbaar. Dus ook voor deze behangsoorten geldt een korte levertijd, zodat je snel aan de slag kunt met jouw behangproject!

Of je nu onze winkel bezoekt of online bestelt, je kunt altijd rekenen op deskundig advies van onze ervaren medewerkers.

Bekijk ons assortiment
Onze-behangservice-de-behanghal

Onze behang- en schilderservice

Ontdek het gemak van onze behangservice, met meer dan 30 jaar ervaring in behangwerk voor onze gewaardeerde klanten. Onze professionele behangdienst staat niet alleen klaar om deskundige hulp te bieden bij het aanbrengen van nieuw behang, maar helpt ook bij het moeiteloos verwijderen van oud behang.

Dit proces vereist niet alleen hoogwaardig gereedschap, maar ook diepgaande kennis van diverse behangsoorten en ondergronden. Het verwijderen van behang is dan ook vaak een tijdrovende en uitdagende taak, maar met onze ervaren behangers wordt deze klus efficiënt geklaard. De verwijderen niet alleen op de juiste manier het behang, maar zorgen er ook altijd voor dat de onderliggende muur niet beschadigd raakt. Mochten er toch beschadigingen optreden, dan herstellen wij deze muren zorgvuldig. Zo garanderen wij een uiterst strak eindresultaat.

Ontdek onze behangservice