AS 39760-6 Behang

 129,00

Beschrijving

Het AS 39760-6 Behang met zijn Hotel Chic stijl is de belichaming van luxe en verfijning, met zijn speelse golvende lijnen, voelbare structuur en subtiel glanseffect dat een vleugje elegantie toevoegt aan elke ruimte. Geïnspireerd door de tijdloze esthetiek van chique hotels, brengt dit behang een gevoel van weelde en glamour naar elk interieur.

De golvende lijnen van het Hotel Chic behang creëren een gevoel van beweging en dynamiek, waardoor de ruimte wordt getransformeerd in een oase van stijl en elegantie. Deze organische vormen voegen een speels element toe aan het ontwerp, waardoor een gevoel van verfijning en verfijning ontstaat dat kenmerkend is voor chique hotels.

Wat het Hotel Chic behang echt onderscheidt, is de voelbare structuur die het biedt. Elke lijn heeft een tastbare textuur die uitnodigt om aangeraakt te worden, waardoor een zintuiglijke ervaring ontstaat die de zintuigen prikkelt en fascineert. Deze tactiele dimensie voegt een extra laag van interesse toe aan het behang en maakt het een opvallende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar iets unieks en gedenkwaardigs.

Het subtiele glanseffect van het Hotel Chic behang voegt een vleugje glamour toe aan het ontwerp, waardoor de ruimte wordt verlicht en een gevoel van luxe wordt gecreëerd. Het licht speelt subtiel over de golvende lijnen, waardoor een betoverend visueel effect ontstaat dat de ruimte transformeert in een stijlvol toevluchtsoord.

Of het nu wordt gebruikt als een gedurfd statement in een hele kamer of als een subtiele accentmuur, het AS 39760-6 Behang voegt een vleugje glamour en verfijning toe aan elk interieur. Met zijn speelse golvende lijnen, voelbare structuur en subtiel glanseffect is dit behang de perfecte keuze voor diegenen die streven naar een chique en stijlvolle esthetiek in hun huis.

Attributen

Afmeting1.06 x 10.06 m
MerkAS Creation
ThemaLuxury
BasiskleurBruin
Type behangVliesbehang
Lengte10.05 (m)
Breedte1.06
Patroonhoogte64