Opruimingsbehang travel

 12,95

Beschrijving

Ons opruimingsbehang travel; kinderbehang met een speelse mix van iconische bezienswaardigheden en schattige dieren. Dit unieke ontwerp neemt kinderen mee op een avontuurlijke reis rond de wereld, van de majestueuze Toren van Pisa en de iconische Eiffeltoren tot gezellige iglo’s in het noordpoolgebied, allemaal vergezeld door vriendelijke en kleurrijke dieren.

Het kinderbehang combineert op vrolijke wijze de charme van wereldberoemde monumenten met de magie van dierenrijk, waardoor een levendige en fantasierijke omgeving ontstaat die kinderen zal inspireren en betoveren. Terwijl ze de bezienswaardigheden verkennen, kunnen ze ook vrienden worden met een bonte verzameling dieren, van nieuwsgierige pinguïns en vriendelijke ijsberen tot speelse olifanten en kleurrijke vogels.

Het kleurenpalet van het behang is levendig en uitnodigend, met een mix van heldere en zachte tinten die de verbeelding van kinderen prikkelen en de ruimte transformeren in een magische speelplek. De Toren van Pisa staat trots naast de Eiffeltoren, terwijl iglo’s en arctische dieren zich vermengen met exotische fauna, waardoor een wereld van avontuur en ontdekking ontstaat.

Naast zijn esthetische aantrekkingskracht is het kinderbehang ook van hoge kwaliteit en gemakkelijk te onderhouden. Gemaakt van duurzame materialen, is het bestand tegen de levendigheid van kinderen en gemakkelijk schoon te maken, waardoor het een praktische keuze is voor elke kinderkamer. Bovendien is het behang eenvoudig aan te brengen en te verwijderen, waardoor het gemakkelijk is om de ruimte aan te passen aan de veranderende smaken en interesses van kinderen.

Of je nu een kleine ontdekkingsreiziger hebt die droomt van verre avonturen of een creatief kind dat graag nieuwe werelden verkent, ons opruimingsbehang travel met de Toren van Pisa, de Eiffeltoren, iglo’s en dieren biedt een inspirerende en betoverende omgeving waarin de verbeelding kan bloeien.

Attributen

Afmeting53cm breed x 10m lang
ThemaGebouwen & Steden Overige Jongens Overige Meisjes
BasiskleurBlauw, Groen
Type behangPapierbehang
Lengte10.05 (m)
Breedte0.53 (m)
Patroonhoogte53