Renovlies (106)

 44,95

Beschrijving

Ga je stucen, direct behangen of kies je voor een renovlies (106)? Er zijn allerlei opties waarvan je de voor- en nadelen niet kent, maar je wilt wel de juiste beslissing nemen. Gelukkig kunnen wij het juiste advies geven!

Velen denken dat stucen de enige manier is om muren glad te maken bij nieuwbouwhuizen, maar niets is minder waar. Het kan namelijk ook met renovlies! Renovliesbehang heeft verschillende voordelen ten opzichte van stucwerk. Allereerst is het kostenefficiënter; het laten stuken is per vierkante meter duurder dan het voorbereidende werk, het behangen en alle benodigde materialen bij renovlies. Bovendien zien de wanden er met renovliesbehang uit alsof ze gestuct zijn, maar zonder het risico op scheuren dat vaak voorkomt bij gestucte wanden in nieuwbouwwoningen. Daarnaast is renovliesbehang stootvast, terwijl stucwerk snel beschadigingen kan oplopen.

Met een dikte van 150 gram per vierkante meter biedt het behang een goede balans tussen stevigheid en flexibiliteit, waardoor het gemakkelijk aan te brengen is op verschillende ondergronden en tegelijkertijd voldoende structuur biedt om eventuele kleine oneffenheden in de muur te verbergen.

Daarnaast biedt renovlies (106) behang een uitstekende basis voor verdere afwerkingen, zoals schilderen en/of behangen. Het gladde en egale oppervlak dat het behang creëert, zorgt voor een professionele afwerking en maakt het gemakkelijk om verf gelijkmatig aan te brengen zonder dat er onvolkomenheden in de muur doorschijnen.

Al met al is ons renovlies van 150 gram een ​​betrouwbare keuze voor het verbeteren van de esthetiek en duurzaamheid van muren in verschillende ruimtes, en biedt het een solide basis voor verdere decoratieve afwerkingen, alles tegen een betaalbare prijs.

Attributen

Afmeting1.06 x 25 m
Type behangVliesbehang
Lengte25 m
Breedte1.06 m